Vacature Bertem

De gemeente Bertem zoekt voor spoedige indiensttreding 1 voltijds statutair diensthoofd burgerzaken B1-B3 (M/V) met aanleg van een wervingsreserve, geldig voor één jaar.

Jouw functie
Je staat als diensthoofd in voor de coördinatie van de dienst burgerzaken, met het oog op een correcte, tijdige en klantgerichte dienstverlening aan het publiek en andere overheden, binnen het wettelijke kader.

Jouw profiel
 Je voldoet aan de toelatings- en aanwervingsvoorwaarden;
 Je hebt een bachelordiploma, een diploma hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs;
 Je beschikt over een rijbewijs B of je behaalt dit tijdens de proefperiode.

Ons aanbod
 Bruto voltijdse maandwedde: min. 2460,78 euro - max. 4146,34 euro;
 Beroepservaring bij een andere overheid en relevante beroepservaring in de privésector of als zelfstandige komen in aanmerking voor de toekenning van de diverse anciënniteiten;
 Volledige terugbetaling woonwerkverkeer (fiets en openbaar vervoer), hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques van 8 euro en 35 dagen verlof.

Interesse?
Dien je kandidatuur in uiterlijk op 31 december 2019 via het voorgeschreven sollicitatieformulier, op één van de volgende manieren:
 door het elektronisch in te vullen (www.bertem.be/sollicitatieformulier) of
 door het per e-mail, per post of persoonlijk te bezorgen aan de dienst HRM, Tervuursesteenweg 178, 3060 Bertem, of mail.
Voeg bij je kandidatuur ook een recent uittreksel uit het strafregister en een afschrift van het gevraagde diploma.
De selectieproeven zullen plaatsvinden op 7 januari 2020 ’s avonds (schriftelijk gedeelte) en op 23 januari 2020 (mondeling gedeelte). De psychotechnische testen vinden plaats in de week van 27 januari 2020.
Meer informatie over deze functie en deze vacature vind je op de website van Bertem of vraag je bij de dienst HRM: tel. 016 49 97 84 of 016 49 97 73, of mail.